![]() |
|
|||||||
| MAGAZİN Güncel magazin haberleri |
MAGAZİN icinde Ali Başar konusu , Doğum Tarihi :1974Boy:2Kilo:82Göz Rengi:Koyu KahverengiYabancı Dil:Almanca İngilizce 1997 yılında Kuzey Almanya Mr. yarışmasında 1.'lik aldım. Sinemaya tam anlamıyla 1999'da Harem Suare ile başladım. 2 yıl Almanya Hamburg'da Tiyatro NN'de oyunculuk ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Teşekkürleri: 0
0 mesajına 0 kere teşekkür edildi.
İtibar Gücü: 0
![]() |
Doğum Tarihi :1974Boy:2Kilo:82Göz Rengi:Koyu KahverengiYabancı Dil:Almanca İngilizce 1997 yılında Kuzey Almanya Mr. yarışmasında 1.'lik aldım. Sinemaya tam anlamıyla 1999'da Harem Suare ile başladım. 2 yıl Almanya Hamburg'da Tiyatro NN'de oyunculuk eğitimim var. Yeni Hayat (Cemal Şan)Benimle Evlenir misin? (Cemal Şan)Asmalı Konak (Çağan Irmak)Son (Levent Kırca)
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]() |
Paylaşımın İçin Teşekkürler...
hadi gel yoksa kaybolacağım karanlıklarda.... belki sisli bir kış gecesi belki hüzünlü bir sonbahar akşamı cesetimi bulacaklar camurlar arasında... gelip sana haber verecekler bir elinde resmin bir elinde silah vardı diyecekler..... inanmayacaksın....... kalkıp geleceksin yanıma cesedimi görünce taş kesileceksin senin için neler çektiğimi bir bir anlayacaksın..... affet beni diyeceksin seni coktan effettiğimi bilmeyeceksin..... eğilip sarılacaksın soğuk vücuduma işte o an bir fısıltı duyacaksın... elveda sevgilim...!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
İtibar Gücü: 500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşımın İçin Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]() ![]() |
Sevgili Ali her rolün üstesinden gelen kusursuz bir sanatçı ayrıca;yüreği sevgi dolu hiç kimseyi kırmayan herkesin düşüncelerine saygı duyan azimli ve bir o kadarda gerçeklerle yaşamayı tercih eden asla abartıyı sevmeyen fazla övülmekten hoşlanmayan akçak gönüllü bir insan.eminim bir gün çok daha iyi yerlere gelecektir scs
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
![]() ![]() |
Slm!Başta değerli Ali Başar olmak üzere bütün arkadaşların bayramını kutlar başarılar ve mutluluklar dilerim...)))
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
![]() ![]() |
Sevgi saygı barış yeni umutlara yeni başlangıçlara MERHABA 2009!!!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| pınar7504, ali başar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |