PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Defaced ( Hack Team ler tarafından en cok kullanılan sistem ) Dökümanlı

SUSKUN
02-02-2006, 06:20 PM
** Herhangi bir site list maker .. benden tavsiye Find On Google Programi

** IIS Data Access Exploit : DavS Ana programımız

Programlar dokuman sonunda url ler seklinde verilmistir

KULLANIMI :

ilk once " Find On Google " Klasorunu aciniz icerisindeki " Find Site " exe dosyasini calistiriniz ..

Karsiniza cikan yapimcinin kucuk reklam penceresini kapattiktan sonra " Key Word " Yazan bosluga Ornegin

: " site:.com filetype:asp " yaziniz Yazının farklılıgı size kalmis ornek verdim sadece yoksa oraya "PaylasTR Hack Team "

yazsanizda sonuclar cıkacak..

" Capture Links " e tiklayin vede bitene kadar bekleyin .. Sonra cikan sonuclarin hepsini kopyalayip bir txt dosyasi

na yapistirin ..

Danimarka sitesi ariyoruz diyelim Find Site programinda > Language bolumunde Dinamarques i seçmemiz yeterli

NoT : Find sitenin bir screen shot u dokuman sonunda bulunuyor ...

.................................................. .................................................. ...

Special DavS :

Special Dav programini acin , Açtıktan sonra Aşsagıda vermıs oldugum Secreen Shot a bır bakın ıstersenız .. SOL KISIMDAKI " File " kismina /asdasd.htm yapin , code yerinede asdasd yazin ( amacimiz ASP FSO Upload oldugu icin deface kısmını atlıyorum diger dokumanda bulabilirsiniz baska bir programla aynı islemin deface yolunu ) , " Open " a basarak " Abrir Lista " Diyin vede Kaydettiginiz " lenecekler.txt " dizinini bulun. " Sites " Kısmında siteleri goreceksiniz .. Yukarıdaki " Start " Butonuna basarak islemi baslatın , Programın en altındaki " Falta " Kısmı 0 olunca cıkan sonuclardaki sitelerden mesela " [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) " satirini Special Dav programinin sag kismindaki Site : kismina yaziniz Sag taraftaki File : kısmında Upload edeceginiz ASP FSO nun ismi olacak ben ornekleme olarak afacannnn.asp yi kullanıyorum. Vede Code kısmına FSO ya Sag tus > Birlikte Ac > NotePad kısmını secerek Kodları kopyalayın " Send " butonuna basın vede Eger sitede acık bulunuyorsa upload da " response " Kısmında " OK: Criado em:[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) " yazısını gorursunuz .. Browser ınıza bu satırı paste ettiginizde upload lu bicimdede gorursunuz vede ozellikleri ayarlar sitelere index inizi atarsınız .. Tabii her FSO upload inda oldugu gibi FSO perm leri asabiliyorsa vede Yazım izni varsa .. (Verdigim bu [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) sitesinde FSO lar uygulanamadıgından ornekledim.)
** Programlar ile ilgili Screen Shotlar ( Görüntüleri ) **

* Special DavS : [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

* Find Site Screen : URL : [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

*

** Dokumanda Kullanılan Programlar **

*Special Dav ( MUTLAKA GEREKLI ) : [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

* Find Site Download URL : [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Saygılarımla Co$kun ..

Not : Hackıng denilemez belkı ama Yenı baslayan kardeslerımıze Kavramalarında yardımcı olabılecek bır yöntem..Co$kun .