PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : web hacking

975
03-16-2006, 11:47 AM
[Only Registered Users Can See Links] Hack edilecek WEB adresleri !
BU SİTELERİN HACK EDİLMESİ KESİNLİKLE ŞARTTIR

SADECE BAKMAK AMACI İLE SİTEYE GİRİN EĞER SİTEDE DOLAŞMAYA KALKARSANIZ SİTE SAHİBİNE İYİLİK YAPARSINIZ ! SİTENİN REYTİNGİ ARTICAKTIR,
KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM

Arkadaşlar son zamanlarda gördüğüm en sık mesajlardan [Only Registered Users Can See Links]*****.com ([Only Registered Users Can See Links]*****.com/) bize hakaret etmişler,aşşağılamışlar,küfür,etmişler,
Yani Bir nevi Vatan ve Millet savunması olan bu konuları Tek başlık altında toplamaya kara verdim.
Sebebide Gerek üye, Gerek yetkili kim olursa olsun Dinimiz ve Ülkemiz yani bizi ilgilendiren her konuda herkesin birşey yapması için bu adresleri BURADA İFŞA EDİYORUZ. EĞER GERÇEKTEN HACK EDİLECEK BİR ADRES VARSA YAZIN BU BAŞLIK ALTINDA TOPLAYALIM VE GEREKEN KİŞİLERDE İŞLERİNİ BİTİRSİN !

İLKİ BENDEN [Only Registered Users Can See Links](İsminden anlaşıldığı üzere dinimize küfür edip reklam yapan bir adult sitesi !

İkincisi Balafel Arkadaşımızdan

Alıntı:
Baleful demişki;
Arkadalar bu kadar şerefsizlik olmaz lütfen bir el atın böyle bir siteyi görmek istemiyorum pkk denilen hayvan topluluğunun sitesi [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) lütfen saldırın arkadaşlar

Üçüncüsü ozzy9467 Asistan kardeşimden

Alıntı:
ozzy9467 demişki;
vicdanı olan tüm hackerlerden ricam; şu siteye yapabileceğiniz ne kötülük varsa yapın ADAMLAR KARİKATÜR OLAYINI DA AŞMIŞLAR HEM İSLAMA HEM PEYGAMBERİMİZE ETMEDİK HAKARET BIRAKMAMIŞLAR...

SİTE İNGİLİZCE BELKİ ANLAŞILMAZ DİYE SİZE RESİMLİ KANITTA GÖNDERİYORUM...

BU SİTE: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BUDA BU SİTEDEN ALINTI YAPILMIŞ BİR YAZI VE RESİMİN OLDUĞU BAĞLANTI:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BU HAKARETİ HAZMEDEMEDİĞİM İÇİN BÖYLE BİR KONU AÇTIM UMARIM SAYIN ADMİNLER HOŞGÖRÜRLER...

Not: bu sitelere girmek adamlara iyilik sayılacağından lütfen girmeyin ama illa da o iğrençliği görmek istiyorsanız...birinci verdiğim adres tam bir islamiyet düşmanlığı yapan forum hatta george bush a bile açık mektup göndermişler biz aşağılık müslümanlarmışız ne halimiz varsa göreymişiz biz zaten kendi kendimizi yok edermişiz falan filan, biz kimmişiz demokrasi kimmiş, biz hepimiz teroristmişiz adamlar böyle düşünüyo... bu siteyi yok edenlere minnettar kalacağım..

Dördüncü Çağrı arkadaşımızdan !
Alıntı:
cagry12dix demişki;
bu siteyi hacklayin lutfen siteye bakin nasil birsey [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) BU SITEYI HACKLAYACAK birisi varsa onn anlindan operim

Beşincisi
Alıntı:
mserkana demişki;
Arkadalar bu kadar şerefsizlik olmaz lütfen bir el atın böyle bir siteyi görmek istemiyorum pkk denilen hayvan topluluğunun sitesi [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) lütfen saldırın arkadaşlar

HERKES KONUŞUYO BİŞEYLER AMA BU SİTE NİYE HALA AYAKTA BİŞEYLER YAPIN YAAAA YAZIK GÜNAH VERDİĞİMİZ BİNLERCE ŞEHİDİN KEMİKLERİ SIZLIYOO

messi__89
03-18-2006, 06:08 PM
abı bu işe yarar mı yaa ben bı denıyım bakalım teşekkurlerr...

turkz29
04-02-2006, 04:59 AM
bu siteleri yapanin anasini babasini XXXXXX

ReDD-angeL
06-11-2006, 09:28 PM
arkadasLar bu siteLeri hackLe hackLe bitmez...
yani ne kadar da önLem aLsanız binLercesi açıLıyor herbir gün...

mcaksam
06-12-2006, 12:21 AM
abi hacleyelimde ben bu işte yenıyım ama lamer falan degılım bana bılgı lazım eger kabuledersen mcaksam@hotmail.com a cvp at bana programsız lazım bunlar
,

asaslan$$
06-12-2006, 10:15 AM
arkadaşlar hack proğramları proğramşarını versinler hem öğrenelim hemde hackleyelim bu siteleri emeğe saygı arkadaşlara hürmetim somsuzdur onlara tşk

megatr_alico
06-16-2006, 03:42 AM
baba bu siteleri kökten silememiz gerek