PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağ bağlantılı sınıf eğitimi – NetOp School FULL ve AÇIKLAMALI

chapman
03-13-2007, 09:03 PM
:17:

[Only Registered Users Can See Links]

Ağ bağlantılı sınıf eğitimi – NetOp School

NetOp School yazılımı, profesyonel eğitmenlere ağ bağlantılı sınıflarda öğretmek ve sınıfı idare etmek için benzersiz bir araç sunuyor.
Günümüzün, bilgisayar tecrübesine sahip öğrencilerine, geleneksel öğretim araçlarını kullanarak eğitim vermek, en tecrübeli öğretmenler için bile zorlu bir görev olabilir. Tahtalar ve projeksiyon cihazları bu öğrencilere uygun olmadığından, en doğru alternatif, uygulayarak öğrenmedir. Neyse ki elinizin altında ekonomik ve etkili bir çözüm var – Ağ bağlantılı sınıflar için NetOp School eğitim yazılımı. NetOp School, öğretmene, kendi (veya herhangi bir öğrencinin) ekranını, dilediği bütün öğrencilerin PC ekranında aynı anda görüntüleyerek, eğitim verme imkânı sağlıyor. Bunun sonucu olarak bütün öğrenciler en ön sırada oturma ve birebir eğitim alma fırsatına sahip oluyor.

Öğretmenlerin, gerçek zamanlı olarak, istedikleri ekranı öğrencilere göstermelerini sağlar
Öğrencileri izleme ve onlara destek olma yeteneklerini artırır
Uygulamaların ve web sitelerin kontrolünü gerçek zamanda yapmanıza izin verir
Öğretmene, her bir öğrencinin gelişimini daha iyi kavrama fırsatı verir
Ağ üzerinde test hazırlamayı ve bunu uygulamayı kolaylaştırır
Ağ üzerinde yazılı veya sesli tartışma yapma imkânı sağlar
Öğrencilere ihtiyatlı biçimde yardım isteyebilme şansı verir
Öğrencilere, anlatılan konuyla ilgili, uygulayarak tecrübe kazandırır
Eğitim maddelerini, ağ üzerinde gösterebilme yeteneği sağlar
Fiziksel olarak ortamda olmayan öğrencilerin eğitimi için, yeni imkânlar yaratır
Son derece kullanıcı dostudur - NetOp School birkaç dakikada öğrenilebilir
Yeni donanım için yatırım yapmayı gerektirmez ve
En üst düzeyde dengeli ve uyumlu bir teknolojik temeli vardır.

İndirmek için
:hah:
[Only Registered Users Can See Links]

Bus£4£v£R
03-13-2007, 09:06 PM
paylaşımın için teşekkürlEr kardEşim...

demirman107
03-18-2007, 12:47 AM
teşekürler crac dosyası varmı

demirman107
03-18-2007, 12:48 AM
link ölmüş

FındıK
03-18-2007, 01:11 AM
HayIr arkadasim Link saglam ..

detone_girl
03-23-2007, 11:27 AM
link sağlam ama dosya bozuk yeni link koyarsanız sevinirim ayrıca dosyanın büyüklüğü 6kb anlamadım gitti ilgilenirseniz sevinirim

AYYILDIZTEAM
03-31-2007, 09:50 PM
Link sağlam ve dosyanın boyutu 30.4 MB. Programı paylaşan arkadaşımıza tşekkürler. Orjinal programlara rep verilir.