Orijinalini görmek için tıklayınız : arkdşlar bi format sorunu var yardım edin acil
kaan123
01-09-2007, 08:30 PM
arkadaşlar bilgisayarı (first boot device) cd rom seciyorum normal kur işlemi başlamıyor direkt bilgisayar normal bi şekilde açılıyor bide windows açıkken cd yi takıyorum bide öyle deniyorum normal şifre falan istiyor yazıyorum dosyalar kopyalanıyor diyor(sonra yeniden başlatıyor bilgisayarı açılısş ekranında kur ekranı çıkıyor kuruyor(mavi ekran)o bittikten sonraise şöyle bi yazı çıkıyor *windows kurulamıyor ,v.s,ve c sürücünüzü konrol edin chkdns çalıştırın diyor.ve en alttada 0000x0ex0000.........v.s. şeyler yazıyor ben chkdns yi çalıştırdım pc birçok hata buldu ve düzeltti tekrar boot ederek windows kurmaya çalıştım ama olmadı hep aynı hatayı veriyor (akıl almayacak bir hata)ki pls yardım pc özellikleri pentium4 3.00 çift işlemci 512 ram 110 gb harddisk(samsung) v.s. msn ferhat_casperacar@hotmail.com
plsssss en kısa sürede pc hantallaştı :mad: yaw:mad: :mad: :mad:
HaSReTiM
01-09-2007, 09:08 PM
Sanırım windows cd in bootlu değil.Oyüzden cd ile açılış yapamıyor olabilirsin.Bootlu bir cd bul..
BoZ_BeY
01-10-2007, 04:24 PM
kardes harddisk sata mı senın yoksa ide mi?
kaan123
01-11-2007, 06:23 PM
arkadaşım bende 4-5tane xp cd si var hepsini denedim ama olmadı.ama başka bir bilgisayarda denedim oldu problem yok onda AMA benim pc de deniyorum hep kur işlemine başlıyor ve sonra onu bitirdikten sonra anlaşma falan gelmesi lazım normald eama gelmiyor kur işlemi bitimiden sonra windows bir hata algıladı devam edilemiyor diyor.ve sonra pc resetleniyor windows normal şekilde açılıyor sp2 o kadar denedim olmadı haa bu arada sp1 de denedim arkadaşlar hardisk sata olması lazım ede kasayı açtım baktım harddisk te normalde 2 koblo takılı olması lazım(biri büyük biri küçük)olmak üzere ama bu harddisk te bunun yanı sıra usb giriş kablosu falanda var bilgilerinize sunuyorum (ben daha ilk kez böle bi şeyle karşılaştım)nasıl bişeyse pc de 2tane dvd rw var ondan mı acaba dedim birinin kablosunu söktüm hala aynı:ouch2: :mad:
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.