wichser
12-18-2006, 09:44 PM
Selam,gecenlerde pc me virüs bulasti,antivirüsle sildim ancak icim rahat olmadigindan birde format atayim dedim...Ancak recovery cd ile format atarken sorun cikti,ilk önce harddiski tam silemedi,daha sonra sildi ancak format islemi baslayip pc yi her yeniden baslattigin da bana harddiskin icinde zaten bi windows sistemi oldugunu onu silmem gerektigini yada pc yi baslatmam gerektigini yazdi,tabi her yebiden baslatma cabasinda ayni sonuc..
Format atiyorum ama icerisinde hala windows oldugu görünüyor.
bende ikinci harddiskime (ikiside pc ye bagliydi) windowsu kurmaya karar verdim ancak ondada ayni sorun cikti,bi kac seferden sonra mavi ekran cikti,simidi hic bir sey ise yaramiyor..
Sizce bios elden gitmis olabilir mi?Ya da harddiskler??
Konu hakkinda bilgisi olan bi vatandas bu konuda bilgi erebilirse cok memnun kalacagim,Tesekkürler!!!:ouch2:
Format atiyorum ama icerisinde hala windows oldugu görünüyor.
bende ikinci harddiskime (ikiside pc ye bagliydi) windowsu kurmaya karar verdim ancak ondada ayni sorun cikti,bi kac seferden sonra mavi ekran cikti,simidi hic bir sey ise yaramiyor..
Sizce bios elden gitmis olabilir mi?Ya da harddiskler??
Konu hakkinda bilgisi olan bi vatandas bu konuda bilgi erebilirse cok memnun kalacagim,Tesekkürler!!!:ouch2: