PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pc imde format sorunu

wichser
12-18-2006, 09:44 PM
Selam,gecenlerde pc me virüs bulasti,antivirüsle sildim ancak icim rahat olmadigindan birde format atayim dedim...Ancak recovery cd ile format atarken sorun cikti,ilk önce harddiski tam silemedi,daha sonra sildi ancak format islemi baslayip pc yi her yeniden baslattigin da bana harddiskin icinde zaten bi windows sistemi oldugunu onu silmem gerektigini yada pc yi baslatmam gerektigini yazdi,tabi her yebiden baslatma cabasinda ayni sonuc..
Format atiyorum ama icerisinde hala windows oldugu görünüyor.
bende ikinci harddiskime (ikiside pc ye bagliydi) windowsu kurmaya karar verdim ancak ondada ayni sorun cikti,bi kac seferden sonra mavi ekran cikti,simidi hic bir sey ise yaramiyor..
Sizce bios elden gitmis olabilir mi?Ya da harddiskler??
Konu hakkinda bilgisi olan bi vatandas bu konuda bilgi erebilirse cok memnun kalacagim,Tesekkürler!!!:ouch2:

Yılmaz.k
12-18-2006, 10:06 PM
kardeş en baştan format at..Harddiskin İçini sil...Windowsu yükLe..

wichser
12-18-2006, 10:43 PM
Kardes sorun orda iste,taa en bastan harddiskleri sifirlamaya calisiyorum formati falan atiyor bilirsin iste format bitince pc yeniden baslatiyor kendini sonra otomatik windows kurulumuna geciyor yani gecmesi lazim..

ama bende formati atip tekrar baslatildiginda windows kurulumunda sorun cikiyor,harddiski dolu gösteriyor,tekrar formatliyorum ama sonuc gene ayni,sürekli olarak yeniden baslatiyor kendini,
ama genede cvb icin tesekkürler :)

necati1
12-27-2006, 05:14 PM
yeni bir windows cd si al büyük ihtimimalle cd bozuk olduğndan formatı tamalayamıyorsun yeni aldığın cd ile format at ve her iki hdd nide yeniden şekillendir göreceksin olacak sorun cd kolaygelsin

RapStyle
12-28-2006, 03:26 AM
Sen Formatı Attıktan Sonra

"Cd Önyükleme İçin Bir Tuşa Basın " Yazar Pc Resetlendikten Sonra, Sen Ona İkincisinde Tekrar Basıyosundur Bir Tuşa, Oda Baştan Başlatıyo Kur'u

İkinci Yazıda Basma Bekle .... ( Noktalar ) Lar Geçsin

wichser
01-04-2007, 05:28 AM
arkadaslar cvb lara tesekkürler ama ben bunu iki cd ile denedim ayica format atmasini biliyorum,bi ara haftada bi atiyorduk da :) o bakimdan...