PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Vista Hakkında Herşey Buraya.

by mucahit
12-16-2006, 08:45 PM
Forumda vista ile ilgili hergün birsürü konu açılıyor.Bundan sonra download link'i olsun kullanım olsun kurulumda yaşanan sıkıntılar olsun hepsini bu konudan paylaşın. Paylaşım yapan kişilerin verdiği bilgiler ilk sayfada gözükecektir.Eğer yaptıkları paylaşımlar arka sayfalarda kalırsa ben konunun başına mesaj için kısayol oluşturacağım.Paylaşım yapan üyelere destek olarak rep verilecek ve üyelerden de aynı desteği alacaklardır.
Aşağıdaki linkte vistanın beta sürümü hakkında bilgi veriliyor indirmeden ve kurmadan önce mutlaka okuyunuz.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Ben kurdum ve iki gündür kullanıyorum.Activasyonunuda microsoft'un e-mail'ime gönderdiği key ile yaptım hiç bir crack işlemi yapmadan online olarak artık 2007'nin haziran ayına kadar kullanabilirim.Microsoft'un dediğine göre...

arkadaşlar vistanın sisteminize uyup uymayacağını vereceğim linkden öğrenebilirsiniz ve hatta eksikleirinizi bile öğrenebilirsiniz linki açın download bölümünden Windows Vista Upgrade Advisor beta yı indirin daha sora yükleyin karşınıza sistem trama çıkacak ordan sizeuyup uymadığını söleyecekdir.

Link: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])