PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayarınıza 139. portan giriş yapılmasını istemiyorsanız

SUSKUN
02-25-2006, 12:45 AM
işletim si,stemi xp olanlar için komutlar sunlar .

başlat/çalıştır/cmd

net view kurbanın ip nosu

bu komutun ardından eğer pc paylaşıma açıksa bütün paylaşımlarını görebilirsin değilse pc ye NULL olarak giriş yapmalısın bu da 139 uncu port tan içeri dalmak demektir

net use kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"" ""

bu komutu girdikten sonra komut başarıyla tamalandı şeklinde bir yazı ile karşılasacaksın

onun ardından ilk yazdığım komutu tekrar dene ve pc sana tüm paylaşımları gösterecek fakan NULL olarak isimsiz bir şakilde pc ye girmiş sayıldığından yapabileceklerin sınırlı bu nedenle administrator olarak pc ye girmek içnde administrator şifresini bulman gerek şifre kırmak için net uzerinde bir çok program var ney se konuya donelim admin olarak pc ye girmek içinse bir önceki girişinizi silmen gerekiyor bunun için

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete

komutunu klullan

şifreyi bulduktan sıonra varsayalımki şifre 123456

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"administrator" "123456"

komutunu girdiğinde pc de artık yapabilieceklerinin bi sınırı kalmıyor pc senın elinizde bunun ardından siyeh dos ekranından kurtulmak için

başlat/ayarlar/denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi ni tıllayarak eylem menüsünden başka bilgisayara bağlan ı tıkladığında karşına çıkan pencereye kurbanının ip nosunu yazzıp entere basarsan artık pc nin bütün öğeleri önünde dir kişi pc yi kullkanırken masaüstüne müdehale edebilir kendi pc gibi kullanabilirsin

pc den çıkarken şunu sakın unutmayın muhakkak girişini iptal etmelisin..

net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete

komutunu kullanarak iptal edebilirsin bunuyapmadan çıkma aksi takdirde bilmediğin önemli bi pc ye girersen ilk bakacakları yerde pc nin paylaşımlarıdır ve ip nonu görünür hakkında yasal soruşturma açılır ve internety şuçlarının en ağırı olan internet bilgi paylaşımını kötüye kullanma suçundan hakkında açılan soruşturmada en az 4 ay en fazla 5 yıl olmak üzere hapis cezasına çarptırılırsın... bunu da bilin

Saygılarımla....

---------------------
Bunun üzerine bende size 139. portunuzu nasıl kapatıcağınızı yazıyım dedim.

Öncelikle ağ bağlantılarına sağ tıklıyorsunuz ve özellikleri seçiyorsunuz.
daha sonra etkin olan bağlantınıza çift tıklıyorsunuz:karşınıza bu çıkıyor:
[Only Registered Users Can See Links]

sonra özelliklere tıklıyorsunuz
açılan sayfadan internet iletişim kuralları(tcp/ip) yi işaretleyip özelliklere tıklıyorsunuz,açılan sayfada gelişmişe tıklıyorsunuz

açılan sayfada wins e tıklayınız
tcp/ip üzerinde netbiosu devredışı bırak a tıklıyorsunuz
işte bu kadar...

yılmaz_35
05-30-2006, 04:04 AM
teşekkürler.kapımız kapandı şimdi nerden pc me girecekler merak ediyorum