PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Irc'de Nasıl Banlanmazsınız - Ip Spoof

Esra_Nur
02-19-2006, 05:49 PM
:: IRC'DE NASIL BANLANMAZSINIZ IP SPOOOF ::
Wingate ile IP spoofing yapin BAN ve K-Line'lardan ve Tabiki Oplardan Korkmayin!
Wingate internet cafelerde, sirketlerde ve bunun gibi bircok bilgisayari birbirine baglayan yerlerde kullanilan bir protokoldur. Tabii bizim ilgilendigimiz bölümse wingate'in 23. portu. Bu 23. portu kullanarak IRC'de Op'lar tarafindan BAN'lansanız, K-Line koysalar ve hatta Domain yapsalar bile istedigimiz kanala rahatca girebiliriz. Wingate' in bir diger ozelligi ise NUKE yeme, ekranin kararmasina, hattan dusmeye son veriyo kesinlikle wingate yaptiktan sonra NUKE yemek yok!

WinGate>
Ilk yapmamız gereken şey önce 23. port'u bulan yani boş wingate serverini bulan WingateScan programını çekmek. Bu kullanılması oldukca basit bir program irc'de gördüğünüz ip'leri buraya yazıyosunuz ve o kendiliğinden wingate servery buluyor.

Mesela: Mirc ekraninda Phiber_Optik join zurna from 212.55.66.98' diye kimin nerden baglandığını gösteren yazılar geçer, hemen burdaki ip numarasını 212.55.66.98 'i wingateScan programında IP yazan bölüme giriyoruz. WingateScan programı 212.55.68.00'dan 212.55.66.255'e kadar olan bölümde wingate serverini arar ve diyelimki 212.55.68.155'te wingate buldu, aşağıdaki server found bölümünde hemen çıkar! Mirc'i açıyoruz karşımıza çıkan beyaz sayfada /server 212.55.68.155:23 yazıyoruz ve karşımıza Wingate diye bi yazı çıkacak. Daha sonra yine bitakım yazılar çıkacak. /quote user xxxxx xxxxx mail@neyazarsanyaz.com xxxxx xxxxx diyoruz. Burda xxxxx lerin hiçbir önemi yok lakin user yazmayı sakın unutmayın. Daha sonra yine birtakım yazılar çıkacak. Ardından /quote nick PhiberOptik Benim nickim PhiberOptik olduğu için yazdım. Sizin nickiniz ne ise onu yazın ve enter'leyin.
Yine bitakım yazılar çıkacak hiç önemli değil. Daha sonra gireceğimiz irc serverini yazıyoruz. Mesela Raksnet olsun /quote irc.raksnet.com.tr:6666 yazarak irc serverina bağlanıyoruz. Şimdi biraz hızlı davranmamız gerekiyor. Daha önceden yazdığımız /quote user xxxxx xxxxx mail@neyazarsanyaz.com xxxxx xxxxx keyboard'taki okları kullanarak buluyoruz ve enter'liyoruz ve ardından
/quote nick PhiberOptik (Nick namemiz herneyse) yine okların yardımıyla onu buluyoruz ve enter'lıyoruz ve en sonunuda BAN'landığımız, K-Line yediğimiz Domain koyduklari IRC'deyiz. İsterseniz sizi ban'layan op'a bir selam yollayın :))
Unutmadan eğer wingate bulduysanız o numarayı bi yere yazın çünkü wingateler aynı sıra dizininde bulunur. Mesela: Bizim buldugumuz wingate ip'si 212.55.66.155'di. Bi dahaki gün o mesela 212.55.66.40 olur, yani aynı dizinde bulunur. Her seferinde uğraşmamanız için yazmanızı tavsiye ederim.

Simdide Size bir arkadaşımdan E-mail'le aldığım nacizane bir fikri anlatmak istiyorum. İşin esas mantığı yukarıda anlattığım gibidir ve şimdi işi çok daha basite indirgeyerek yapacağız. Yine 23. porttaki wingate ip'mizi buluyoruz. Mirc'i açıp setuplardan Firewall bölümüne giriyoruz. Use Socks firewall'i seçili olarak bırakıyoruz ve Socks 4'ü seçiyoruz. Hostname yazan bölüme bulduğumuz wingate ip'i yazıyoruz. User id ve Password'u bos bırakıp port'u 1080 olarak seçiyoruz. Initiate DCCs trough firewall seçeneğinide seçili bırakıp connect yapıyoruz. Kendinize /dns veya /whois çekin ip'nızın farklı olduğunu göreceksiniz...

teneke
03-02-2006, 01:37 PM
bu ne yaw anlamadım

T-mac
03-07-2006, 10:37 PM
bende anlamadım :D

KeNaN_35
03-08-2006, 02:49 AM
Ben Biliyorum Arkadaşlar Bu sizin Sahte İp ile İrcd Server lara Girmenizi anlatıyor ama bu anlatım bir alıntıdır arkadaşım alıntı diye yazmayı unutmuş sanırım genelde pek çok kişi okur ama nadiren uygulanır hatta uygulamak isteyen ler başaramıya biliyor çünkü zor bir yöntem ama proxylerde sağlam olmalı :D ayrıca wingate proxy programı olması haricinde birde proxy scan olmalı :D aslında karmaşık şuan da kafamda değil bir yerde anlatımı görürisem size alıntı yaparım :D

kidnarut
06-09-2006, 08:40 PM
selam dedigin gibi arakadas bu bir alıntırdır sanırım yaklasık olarak 3 4 yıllık bişe ama artık bunkara işe yaramıyo 2 dedigi yarıyo ama oda o sekilde degil proxy girişi yapman laızm onunda cok basit bir yontemi var ama guncel proxy bulmak lazım ama onlarda ban yiyor ban yemeyen ırc da bişe yoktrur bunu unutman gelelim 2. kısma guncel proxy bulduktan sonra yapmanız gereken sadece /firewall on 212.42.98.76 24 enter diyoruz ip numarsoyle port arası bosluk ha burda bir konu daha var gireceginiz ırc server de prox girşi acık olmalı zaman baya ilerledi artık işler baya zorlasıyoo kolay gelsin yinede emege saygı teskler ...

messi__89
06-09-2006, 11:48 PM
paylaşım için teşekkürler baktığım ıyı oldu eğer işe yararsa ne mutlu bana