BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 04:48 AM
Otururken aklima geldi, bi cok kisininde isine yarayacagina inaniyorum!
Söyle Windows´da olmazsa olmaz (Firewall,Anti-Virus,Mp3 calar,... gibi ve ince ayarlar)
bi liste olustursak.
Kisaca Programin iyi ve kötü yanlarinida yazarsaniz daha güzel olacagina inaniyorum!
Programin Adi:
Neye yariyor:
Iyi yanlari:
Kötü yanlari:
Link:
gibi baslaya biliriz. Isterseniz baska seylerde ekleye bilirsiniz tabi.. [Only Registered Users Can See Links]ılk olarak ben baslıyorum ozaman.Programin . Programin Adi: 7-zip
Neye yariyor: zip, rar ve tar.gz gibi pek çok sıkıştırma formatında dosya oluşturma ve oluşturulmuş dosyaları okuma
Iyi yanlari: hızlı, tar.gz gibi linux dünyasındaki formatları tanıma
Kötü yanlari:ben raslamadım.
Link:[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
SIMDIDEN KATILAN HERKEZE TESEKKUR EDERIM...
Söyle Windows´da olmazsa olmaz (Firewall,Anti-Virus,Mp3 calar,... gibi ve ince ayarlar)
bi liste olustursak.
Kisaca Programin iyi ve kötü yanlarinida yazarsaniz daha güzel olacagina inaniyorum!
Programin Adi:
Neye yariyor:
Iyi yanlari:
Kötü yanlari:
Link:
gibi baslaya biliriz. Isterseniz baska seylerde ekleye bilirsiniz tabi.. [Only Registered Users Can See Links]ılk olarak ben baslıyorum ozaman.Programin . Programin Adi: 7-zip
Neye yariyor: zip, rar ve tar.gz gibi pek çok sıkıştırma formatında dosya oluşturma ve oluşturulmuş dosyaları okuma
Iyi yanlari: hızlı, tar.gz gibi linux dünyasındaki formatları tanıma
Kötü yanlari:ben raslamadım.
Link:[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
SIMDIDEN KATILAN HERKEZE TESEKKUR EDERIM...