PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windowsda olmazsa olmazlar

BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 04:48 AM
Otururken aklima geldi, bi cok kisininde isine yarayacagina inaniyorum!
Söyle Windows´da olmazsa olmaz (Firewall,Anti-Virus,Mp3 calar,... gibi ve ince ayarlar)
bi liste olustursak.
Kisaca Programin iyi ve kötü yanlarinida yazarsaniz daha güzel olacagina inaniyorum!

Programin Adi:
Neye yariyor:
Iyi yanlari:
Kötü yanlari:
Link:

gibi baslaya biliriz. Isterseniz baska seylerde ekleye bilirsiniz tabi.. [Only Registered Users Can See Links]ılk olarak ben baslıyorum ozaman.Programin . Programin Adi: 7-zip
Neye yariyor: zip, rar ve tar.gz gibi pek çok sıkıştırma formatında dosya oluşturma ve oluşturulmuş dosyaları okuma

Iyi yanlari: hızlı, tar.gz gibi linux dünyasındaki formatları tanıma

Kötü yanlari:ben raslamadım.

Link:[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

SIMDIDEN KATILAN HERKEZE TESEKKUR EDERIM...

BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 05:02 AM
TAMAM sız ın ıcın bı tane daha ozaman Programin Adi : Natura Sound Therapy
Neye Yariyor: Genel olarak bir işe yaradığı yok. Ağustos böceği sesiyle uyumak, su şırıltısıyla rahatlamak istiyorsanız deneyin.
İyi yanları: Bilmiyorum.
Kötü yanları: Belli birşeyden sonra başımı ağrıtıyor.
Link: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 05:07 AM
ama o"yun bozanlık yapıyosunuz hep ben verıyorum :)Programin Adi:Ava Find
Neye yariyor: Aradığınız bir dosyayı bir çırpıda bulmaya yarıyor.
Iyi yanlari: Tahmin edemeyeceğiniz kadar hızlı
Kötü yanlari: Eğer makine normal bir şekilde kapanmadı ise (elektrik kesintisi, sistemin kilitlenmesi, vs.) bir dahaki açılışta cache'ini sıfırdan oluşturuyor.
Link: [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 05:12 AM
sızden umudu kesdım ben devam edeyım Programın Adı: Unlocker
Ne işe yarıyor: Silinemeyen dosyaları silmeye yarıyor.
İyi yanları: Silinemeyen dosyalar için şimdiye kadar gördüğüm en iyi çözüm. Virus dahil silemediği dosya göremedim. Ne yapıp edip siliyor [Only Registered Users Can See Links]
Kötü yanları: Yok

BİR DELİ DÜŞ
07-07-2006, 09:26 AM
18 kısı gırmıs tesekkur bıle yok cok paylasımcı arkadaslarımız var anlasılan(kustum bende oynamıyorum artık) :(

enfess
07-07-2006, 10:58 AM
saol patron

by_cariyzma
07-07-2006, 03:59 PM
eline saglık kardeş ama duyarsısız hepimiz.

Kemal_Atmaca
07-07-2006, 05:03 PM
Yuregine saglik kardes inan simdi girdim ve tesekkuru bos gecmem asla. Sagolasin

imparator-fahri
11-26-2006, 11:25 PM
sağol kardeş emeğine sağlık

DaLGaLaR
11-28-2006, 12:28 AM
sızden umudu kesdım ben devam edeyım Programın Adı: Unlocker
Ne işe yarıyor: Silinemeyen dosyaları silmeye yarıyor.
İyi yanları: Silinemeyen dosyalar için şimdiye kadar gördüğüm en iyi çözüm. Virus dahil silemediği dosya göremedim. Ne yapıp edip siliyor [Only Registered Users Can See Links]
Kötü yanları: Yok

hizli dosya arama programi superdi ellerine saglik.

bu dosyayi indiremedim downloadda baska bir sey iniyor.

MєяT
12-15-2006, 05:16 AM
paylasım ıcın saolasın.. :)