Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım edin lütfen!!!
bilgisayarımı güvenli modda başlatamıyorum neden olduğunu bilmiyorum ne zaman güvenli modda başlatsam tam deskop geleceği zaman bil. yeniden başlıyo yardım edin format attım ama olmadı....
Esra_Nur
02-11-2006, 08:00 PM
Bilgisayarınızı açılış esnasında ''F'' tuşuna basılı tutun ve Windows açılış menüsünde yer alan "Last known good configuration" seçeneğini çalıştırın. Bu çalışma kipi Windows sitemin sağlıklı bir şekilde açılırken uygulandığı ayarları kullanacaktır. Eğer bu arada sorunlu bir sürücü kurulduysa bu açılış mod'unda yüklenmeyecek ve böylece rahatlıkla kaldırılabilecektir. Format atmak sorunu çözmeliydi sanırım, Yaptığınız işlemlerden emin olunuz...
Mu$TaJ
02-11-2006, 08:36 PM
Abi Sen En İyisi BİOS Ayarlarından Anlayan Birine Sor Bunu Ayrıca Format Atmak Onu Gecermez...
sağolasın... bi denerim ama etrafımda biosdan anlayan yok
88kral
02-20-2006, 09:18 PM
bios yunu defult yap belki işe yarar ilk günkü ayarına getir
yasakli
06-04-2006, 07:50 PM
ArkadaSım BioS'u GunceLLemen GereK Sorun oZaman CozuLur Bunuda Ancak Pc den aNLayan Biri YapaBilir ( Bende BiLmiyorum Yoksa Sewe Sewe Yardımcı oLurdum ) en Kısa Zamanda oğrenecem :)
sw1ft
06-12-2006, 09:21 PM
ya bana da olmuştu o sonra bi baktım Kaspersky den miş sildim kaspersky yi düzeldi bi dene bence belki olur :/
sorun giderilmiştir hepinizden Allah razı olsun....
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.