Orijinalini görmek için tıklayınız : biri anlatabilir mi lütfen!!!!
queue
02-09-2006, 12:17 AM
arkadaşlar; virüs scan'ı yaptığımda yada spy scan'i yaptığımda sürekli olarak ister c: sürücüsünde ister d: sürücüsünde olsun sürekli olarak c:/system volume label gibi bir klasörle karşılaşıyorum fakat search yaptığımda ve o dizine gidip baktığımda bir türlü o klasörü bulamıyorum bu klasör nedir? yada bu klasör ne işe yarar?zararı mı vardır yoksa yararı mı vardır?neden ben bulamıyorum? lütfen biri açıklarsa çok minnettar kalacağım gerçekten şimdiden çok teşekkür ederim...:ouch2:
88kral
02-20-2006, 09:20 PM
gizli dosyaları açıyorsunya orada korunan klasorlerde var onlarıda açde o zaman bulurusn belkii
KeDiCiK
04-11-2006, 08:16 PM
arkadasım o dosyaLar gizLi dosyaLarı acıncada acıLmaz ancak o dosyaLarı kLasör secenekLerinden daha assagıda oLan sistem kLasörLerini göster diyince görebiLirsin ama gizLi kaLması daha iidir bi ikisini siLersin falan windows ucar anLıcan bırak gizLi kaLsın..
o sistem geri yükleme dosyaları değilmi ya....
yasakli
06-04-2006, 07:39 PM
aynen Sistemi Geri YukLeme DosyaLarı Ama siLerSenizde sorun oLmaz Sistem aracLArından Kendinize baska Sistemi Geri YukLeme Noktası AcarSınız Yani Pek OnemLi BirSey DeiL :) SayGıLar..( Ben Her Kurdugum pc De SiLerim Ekmek Yemek İçin ::) )
vBulletin v3.7.0, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.