PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harddiskinizmi Bozuk Buyrun O Zaman

Dr.Kevin
05-26-2006, 03:02 PM
bu pro ile harddiskinizi fabrika çıkış haline getirebilirsiniz harddiskinde badsektör ve sektörel arızalar olan yani donanımsal değil yazılımsal bütün arızaları giderir,kendi harddiskimde kullandım ve sonuç mükemmel şuan piyasada bulabileceğinizi sanmam neyse bu proyu zipten çıkarıp diskete kaydediyorsunuz sonra pc yi kapatıp ister açılışta biostan istersede açılışta f8 tuşu ile başlangıç ayarını floopy olarak gösterip başlatıyorsunuz ve program otomatik devreye girip h.diskinizi ve içindeki bütün bilgileri yani serisi falanı filanı hepsini size veriyor neyse pro başlayıp size hardiskinizi söylüyor next le geçip utulities kısmına giriyorsunuz oradan zero disk drive seçeneğini seçin.

Birde ilave yapayım bütün bilgileri siliyor ben hiç denemedim ama büyük ihtimalle siler çünkü harddiskinizi sil baştan yapıp herşeyiyle sıfırlıyor bu arada programın görüntülerini ilave edemiyorum çünkü işlem esnasında aldığım imageları yine h.diske atacağı ve onlardan tekrar silineceği için vede elimde 2. bir harddisk olmadığı için yayınlayamadım kusura bakmayın

SON BİR AÇIKLAMA DAHA İLAVE EDEYİM BU PROGRAM BİR FORMAT PROGRAMI DEĞİLDİR,FORMAT EN ÇOK 1 SAAT SÜRER VE YÜZEYSEL OLARAK ÜZERİNE YENİ BİLGİLER YAZILANA KADAR SİLİNDİ GÖZÜKÜR,BUNUNLA İSE HARDDİSKİNİZE SIFIR YAZILIR YANİ HERŞEYİYLE SIFIRLANIR TERTEMİZ OLUR HATTA DAHA ÖNCE HARDDİSKİNİZDEN ZAMANLA SES GELMEYE BAŞLAR YA İŞTE O SESLERİN DAHİ KESİLDİĞİNİ VE SESSİZ ÇALIŞTIĞINI GÖRÜNCE SİZDE BENİM GİBİ ŞAŞIRIRSINIZ EVET BU GERÇEK YANLIŞ DUYMADINIZ...

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bu da CD den çalışan versiyonu
MaxBlast 4 Bootable CD .ISO Image File (73.3 MB)