PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yoksa sen hala 3 boyutlu windows'u bilmiyon mu?

messi__89
05-25-2006, 06:31 PM
[Only Registered Users Can See Links]

SphereXP programı yaklaşık 2 MB ve tamamen ücretsiz. Hemen hemen her konfigürasyonda çalışabilir. Çok büyük bir yük getirmiyor. Kullanımı kolaydır. Tek şartı çalışacağı bilgisayarda .NET Framework kurulu olmalı. Eğer bilgisayarınızda .NET Framework yoksa ve kurmak istiyorsanız BURAYI ([Only Registered Users Can See Links]) tıklayabilirsiniz. SphereXP programını indirmek içinse BURAYI ([Only Registered Users Can See Links]) tıklamanız yeterlidir.

Programı çalıştırdıktan sonra hemen 3D'ye otomatik geçiyor. Farenizin sağ tuşuna basın ve fareyi ileri geri yapın. Bu işlem pencereyi küçültüp büyültür. Şimdi de herhangi bir pencereye bir kez tıklayın Yani aktif hale getirin. Sonra klavyeden Ctrl tuşuna basılı tutun ve fareyi istediğiniz gibi hareket ettirin. Bu işlem de pencereleri istediğiniz gibi döndürebilmenizi sağlar. SphereXP'den çıkmak için herhangi bir yere sağ tıklayın. Açılan menüden ilk önce Exit daha sonra Yes deyin. Herşey eski haline geri dönecektir.

Gizemli MoD
05-25-2006, 06:45 PM
Uzun iş :D

tttshady
05-25-2006, 10:13 PM
tşklr

emco
11-21-2006, 10:03 PM
sevdim bu işi
saol dostum.

MєяT
12-15-2006, 05:18 AM
Uzun iş :D

Aslında wındows un dırek bole yuklendıgınde olmasını ısterdım ama yok we de dedıgın gıbı cok uzun ıs :) ama paylasım guzell saolasın..

LostBoy
12-15-2006, 05:24 AM
Uzun iş değilde sadece bi kurulum sp2 varsa ilkini yüklemeye gerek yok direk program kuruluyo da kötü yanı pencereler 3d oluyo ama işlev görmüyo öle resim gibi kalıyo vistadaki gibi değil o yüzden sildim ben bunu. Yinede hoş bi program

MєяT
12-15-2006, 08:44 PM
:) walla olsun o kadar uzun bı ısı bı tema ıcın yapamam ya :D ama olsun paylasım guzell ;)