PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maple v10.00

M@sterz
02-06-2006, 04:02 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Maple is the ultimate productivity tool for solving mathematical problems and creating interactive technical applications. Intuitive and easy to use, it delivers the most advanced, complete, reliable mathematical capabilities that can only come from a market-leading tool that has been developed and tested over 25 years. Maple allows you to create rich, executable technical documents that provide both the answer and the thinking behind the analysis. Maple documents seamlessly combine numeric and symbolic calculations, explorations, mathematical notation, documentation, buttons and sliders, graphics, and animations that can be shared and reused by your colleagues.

More infos:
[Only Registered Users Can See Links]

Link Download:
[150Mb]

h**p://rapidshare.de/files/12617176/M10.part1.rar
h**p://rapidshare.de/files/12619975/M10.part2.rar
h**p://rapidshare.de/files/12623102/M10.part3.rar
h**p://rapidshare.de/files/12625122/M10.part4.rar

Rar Pass: =(H+f76%K72(-l0=)#"

ghklisalim
12-15-2006, 12:28 AM
arkadaşım bu linkler çalışmıyor...hem bu program free mi ki..burdan tamamen indirebiliyor muyuz..

ghklisalim
12-15-2006, 12:31 AM
birde şunu soracağım bu rarlı dosyaları indirdikten hepsini nasıl birleştirebilirim..

DjMetin
12-15-2006, 12:31 AM
LinLer CaLı$hıyor Arkada$hım ORada H**p * Yıldız OLan Yere TT Koyarsan LinkLer CaLı$hır...

ghklisalim
12-15-2006, 05:43 AM
sagol dostum ..peki bu dosyaları tek dosya halinde nasıl acabılırım ..bu konuda da yardımcı olursan sevınırım..emegın için tesekurler..

LostBoy
12-15-2006, 05:52 AM
hepsini indirdikten sonra bütün partları aynı klasöre atıp M10.part1.rar'a sağ tıklayıp Winrar'la "Buraya çıkart"ı seç kendisi bütün partları birleştirir.

ghklisalim
12-15-2006, 07:17 AM
ya dostum çok mu oluyorum bilmiyorum ama dedıklerının hepsını yaptım..dosyaları ındırdım..programı kurdum..hersey cok guzel ama program kurulduktan sonra aktif etmemi istıyor ve benden ''purchase code'' diye birşey istıyor ben bu code nerdden bulacagım bilmiyorum yardımcı olursan sevınırım..maple'ın exe sının oldugu rarlı dosyada bırseyler var ama onunla mı ılgılı bılmıyorum..denedım bırseyler ama olmadı..bu programa ucretsiz sahip olamazmıyım..yani code alabılmek için bu programı satın mı almalıyım..burda kaldım..ya ders için bu program lazım o yuzden bu kadar ugrastım..yardımların için teşekkürler..

ghklisalim
12-16-2006, 02:35 AM
masterz arada açtıgın konuya bakarsan sevinirim..son mesajıma cevap alamadım..boşu boşuna indirdim dosyaları..''purchase code'' neyse bulamadım..tskrlr